PREZENTACIJA KOLEKCIJE DRAGANE OGNJENOVIC ZA JESEN/ZIMU 2017-2018 I NOVOG VICHY LIFTACTIV FRESH SHOT TRETMANA

by - September 20, 2017


   Ovog ponedeljka imala sam prilike da prisustvujem jednom zanimljivom događaju u Beogradu. Na terasi prestižnog hotela Square Nine, sa koje se pruža fantastičan panoramski pogled na centar naše prestonice, a pred brojnim zvanicama iz javnog života, poznata domaća dizajnerka Dragana Ognjenović predstavila je svoju kolekciju za jesen/zimu 2017-2018, a kozmetčki brend Vichy svoj novi proizvod - Liftactiv Fresh Shot. 

   Ukoliko ste od ranije upoznati sa Draganinim radom primetićete da je i ovom kolekcijom ostala verna svom prepoznatljivom stilu, a to je jednostavan i precizan umetnički izraz, svedena elegancija u klasičnim i geometrijskim okvirima, jasne siluete i monohromatski tonovi. A pravo osveženje su kaputi i detalji u pastelnim nijansama. Čitavu priču zaokružio je svež i avangardan izgled šminke modela, za koji je Dragana pronašla inspiraciju upravo u novom Vichy-evom proizvodu. Reč je o antioksidativnom tretmanu sa vitaminom C protiv umornog izgleda kože. 

   Novi proizvod iz Liftactiv porodice pruža trenutni okrepljujući efekat i posle 10 dana tretmana koža izgleda blistavo i odmorno. O ovom Vichy-evom novitetu svakako ću vam pisati detaljnije na blogu nakon što ga isprobam, a sa testiranjem krećem već danas. U nastavku posta sa vama delim delić atmosfere sa ovog događaja. 


 fotografije: Miloš Mitić
You May Also Like

0 comments