EUCERIN DERMATO CLEAN 3 U 1 MICELARNI FLUID

by - March 22, 2018

   
  Kao što sam vam ranije pisala, micelarna voda je proizvod koji koristim od kada se pojavio na našem tržištu. Do sada sam imala prilike da isprobam dosta micelarnih voda različitih proizvođača, ali retko kojom sam potpuno zadovoljna. Pre izvesnog vremena od Eucerina sam dobila paketić proizvoda, među kojima se našao i Eucerin Dermato Clean 3 u 1 micelarni fluid. Zanimljivo je da ovo nije tek još jedna micelarna voda, već kako u nazivu stoji višenamenski preparat koji će skratiti korake u vašj rutini nege. 

  Pogodan je za sve tipove kože, dakle i za onu najosetljiviju. U pitanju je sredstvo za čišćenje lica, skidanje šminke i tonik u jednom proizvodu. Testirala sam ga gotovo svakodnevno oko mesec dana i prilično sam zadovoljna učinkom ovog proizvoda. Potrebno je sasvim malo proizvoda da dubinski očisti lice od ostataka šminke i nečistoće. OK, možda neće u jednom potezu skinutu uporne ajlajnere, neke tečne ružive i vodootporne maskare, kao i većina proizvoda ovog tipa, te je potrebno malo truda da bi ih uklonio bez ostatka. Eucerin micelarni fluid ne sadrži alkohol, parabene, parfeme i veštačke boje. Veoma je blag prema koži, ne izaziva peckanje, crvenilo i sl. iritacije, a blag je i u kontaktu sa očima. Budući da u svom sastavu sadrži natrijum hijaluronat, gliko-glicerol i glicerin ovaj proizvod se ponaša i kao tonik i fino hidrira kožu. I s obzirom na ovu njenu funkciju, i na to da ne ostavlja lepljiv trag, ovu micelarnu vodu ne morate ispirati. 

  Dolazi u pakovanju od 200ml, a takođe je možete naći i u većem pakovanju od 400ml. Što se tiče cena, razlikuju se od prodajnog mesta do prodajnog mesta. Prosečna cena manjeg pakovanja je oko 900 RSD, a većeg oko 1600 RSD. 


Da li ste isprobale ovaj proizvod i kakvi su vaši utisci?
Koji su vaši omiljeni proizvodi od Eucerina?


*PR proizvodi You May Also Like

0 comments