NOVO IZ AVONA - MARK EPIC RUŽEVI

by - March 03, 2018  Ukoliko redovno pratitite novitete iz AVON-a, onda sigurno znate da je u kampanji 2/2018 ovaj brend predstavio novu liniju ruževa - Mark Epic. Ovu kolekciju čini 17 fantastičnih nijansi, od onih nude, preko rozikastih i crvenih, do onih smelijih varijanti kakve su ljubičasta, plava i braon. I verujm da će među njima svaka od vas pronaći svog favorita, ako ne i više njih. 

  Od saradnika iz AVON-a dobila sam na testiranje dve nijanse: Sweet Taffy i Be Loud. OK, moram priznati da nisu nijanse za koje bih se odlučila na prvu, više sam za neke crvene ili neke tamnije nijanse, ali super je imati i nešto ovako u svojoj kolekciji ruževa i izaći iz svoje zone komfora s vremena na vreme. I s obzirom da sam bila skeptična kako će mi stajati, oduševljena sam kako mi idu uz ten i boju kose, posebno ova svetlija varijanta ljubičaste, odnosno Sweet Taffy. Be Loud je jarko roze, nešto drečavija za moj ukus ali ipak interesantna nijansa. No, da vidimo o kakvim ruževima je reč.

   Najpre, moram da istaknem da sam potpuno očarana dizajnom pakovanja ovih ruževa. Vrlo lepo i efektno idejno rešenje. Sami ruževi su kremaste teksture, aplikacija je vrlo jednostavna i u samo jednom sloju dobija se potpuna pokrivenost i puna, bogata boja. U svom sastavu sadrže prajmer koji poboljšava kako pigmentaciju, tako i trajnost ruža, pa ovi ruževi dugo traju na usnama, i po nekoliko sati bez promene, a onda krenu ravnomerno da blede. Dakle, postojanost im je jača strana što je redak slučaj kod proizvoda ovog tipa. Ne isušuju usne, ne zatežu i ne ističu suve delove, već su usne savršeno glatke, mekane i hidrirane. Veoma su lagani i prijatni na usnama. Trenutna cena im je 369 RSD što je više nego pristupačno za jedan ovakav proizvod super kvaliteta.Da li ste već isprobale neki od novih Avon Mark Epic ruževa  i kakvi su vaši utisci?
Koje su vaše omiljene nijanse?


*PR proizvodi

fotografije: Katy MageDo narednog posta,

You May Also Like

0 comments