KREIRAJ SVOJ MIRIS SA NIVEA MIX ME KREMAMA

by - July 08, 2018


  U jednom od prethodnih postova na blogu sa vama sam podelila utiske o Nivea MicellAIR liniji proizvoda za uklanjanje šminke. Još jedan od noviteta koji nam dolazi iz Nivee jesu Soft Mix Me kreme. U pitanju je popularna Nivea Soft krema u 3 nova fantastična mirisa koje su razvili francuski dizajneri parfema. Kremice imaju zanimljive nazive: Chilled Oasis, Happy Exotic i Berry Charming i obećavaju dobru zabavu! Mogu se koristiti zasebno, miksati međusobno kao i sa originalnom Soft kremom. Na taj način možete kreirati svoj jedinstveni miris. A moguće je preko 25 kombinacija, u zasvisnosti od doziranja krema. Nivea je na svom sajtu postavila i šemu kako se mogu praviti miksevi krema, a ja sam je podelila sa vama na kraju posta, gde vas čeka i jedno iznenađenje. Kreme su blage hidratante teksture, namenjene nezi tela, lica i ruku. Koža ih brzo upije a nakon upotrebe ostaje hidrirana, nežna i meka na dodir dugo vremena. Dolaze u pakovanjima od 100ml. Cena pojedinačne kreme je 299 RSD dok je set od 3 kreme 650 RSD. Ukoliko volite Nivea Soft kremu, Soft Mix me kremice ćete obožavati!


   NIVEA SOFT MIX ME CHILLED OASIS - Mix me kremica u zelenom pakovanju odnosno Chilled Oasis ima osvežavajući miris zelenih listova i od ove tri kreme najviše podseća na parfem. Za moj ukus nešto jači miris te mi ne prija kada je koristim zasebno ali je zato u kombinaciji sa žutom kremom, tj. Happy Exotic fenomenalna. Kombinacija sve tri kreme takođe daje odličan miris. 


   NIVEA SOFT MIX ME HAPPY EXOTIC - Mix me kremica u žutom pakovanju pod nazivom Happy Exotic predstavlja kombinaciju mirisa tropskog voća: kokosa, ananasa i pomorandže. Miris je vrlo intenzivan ali ne previše težak, idealna letnja aroma. Koristim je zasebno ali ćešće u kombinaciji sa jednom od druge dve kreme ili sve tri zajedno. 


   NIVEA SOFT MIX ME BERRY CHARMING - Mix me krema u roze kutijici mi se najviše dopala, iako ovakvi mirisi nisu moj čest izbor. Miris ove Soft kreme obogaćen je mirisom maline, višnje i jagode. Miriše i slatkasto i kiselkasto u isto vreme. Miris nije prejak već vrlo prijatan. Ovu kremicu volim da koristim posebno. Dopada mi se i kombinacija sa žutom, posebno kada pomešam jednake količine. Interesantan je i miks sa zelenom, ali mi odgovara takva kombinacija gde stavim više Berry Charming i sasvim malo Chlled Oasis. I još jednom ponavaljam, miks sve tri kreme je super!


  Sve u svemu vrlo zanimljiva inovacija od Nivee. Uživala sam u isprobavanju ovih kremica i njihovom miksanju i pronašla nekoliko svojih omiljenih mirisa. Nisam isprobala mikseve sa klasičnom Soft kremom ali verujem da ću i sa njom naći neku interesantnu kombinaciju. 

Da li ste ih već isprobale?


*PR proizvodi

You May Also Like

0 comments