MOJA ELIXIR LIPGLOSS MATTE KOLEKCIJA

by - April 11, 2018


  ELIXIR je grčki brend koji proizvodi dekoratinu kozmetiku: šminku i lakove za nokte. Njihovi proizvodi se kod nas mogu kupiti na sajtu Kozmetika & Parfemi. O ELIXIR mat sjaju za usne, tačnije o nijansi 339 ili Sangria sam vam već pisala. Sada već imam malu kolekciju ovih sjajeva jer sam nabavila još dve nijanse: 334 Dark Honey i 338 Blood. 


   ELIXIR Lopgloss Matte nije klasičan sjaj za usne, već je u pitanju mat sjaj koji podseća na mat ruževe. Za razliku od tečnih mat ruževa na kakve smo navikle, ovaj proizvod ima nešto laganiju teksturu i sadrži čestice shimmer-a ali efekat je isti - mat završnica. ELIXIR mat sjajevi imaju odličnu pigmentaciju, već prvim nanošenjem potpuno i ravnomerno pokrivaju usne i suše se u mat. Zahvaljujući blago zakrivljenom aplikatoru lako se nanose i lepo razmazuju. Nema osećaja zatezanja i ne isušuju usne. Dugotrajni su, traju i satima bez promene, ali može se desiti, kao i kod većine proizvoda ovog tipa, da se boja nakon jela povuče sa unutrašnje strane. Generalno, zadovoljna sam ovim ruževima i planiram nabaviti još koju nijansu.
 
   ELIXIR Lipgloss Matte je ostupan u 12 fantastičnih nijansi, od nude i rozikastih do crvenih i bordo. Cena im je više nego pristupačna, svega 375 RSD. Što se tiče nijansi koje imam, kao što rekoh o nijansi 339 Sangria sam vam već pisala, često je koristim,  i to mi je trenutno jedan od omiljenih ruževa. U pitanju je prelepa bordo nijansa, ili boja vina. Nijansa koja me je potpuno oduševila je 338 Blood, prava crvena, za kakvom sam dugo tragala. I konačno 334 Dark Honey, jedna interesantna nijansa između nude i narandžaste, pravo osveženje u mojoj kolekciji ruževa jer do sada nisam koristila takve nijanse. 
 334 (DARK HONEY)

338 (BLOOD)

339 (SANGRIA)


Da li ste već isprobale neki od Elixir sjajeva?
Koja nijansa vam je omiljena?
*PR proizvodi You May Also Like

0 comments