OMILJENI TREND ZA JESEN - ODELO SA PANTALONAMA

by - September 15, 2019


  Ranije su odela bila rezervisana samo za poslovne sastanke i formalan način oblačenja, međutim, u poslednje vreme, zahvaljujući ogromnoj raznovrsnosti dizajna i stilova, ženski kompleti pantalona i sakoa postali su pravi modni imperativ i možemo ih nositi i na ležernije načine. Žensko odelo nekada se smatralo konzervativnim modnim momentom za poslovno odevanje, a danas važi za supermoćni stajling koji može da bude savršen za razne prilike od jutra do večeri. Odelo čini onu, već unapred osmišljenju i nepogrešivu odevnu kombinaciju, za kojom posežemo u prilici kada želimo da budemo odevene sa stilom, a da ne uložimo previše vremena i razmišljanja.

  Žensko odelo je u osnovi elegantno a u isto vreme može izgledati i opušteno i ležerno. Upravo time sam se vodila u potrazi za savršenim odelom i izbor je pao na ovo tufnasto odelo sa sajta DRESSLILY. Može se nositi u različitim prilikama, i u dnevnoj i večernjoj varijanti, kao outfit za poslovni sastanak ali i neki svečaniji događaj. Sako i pantalone se mogu nositi i odvojeno i kombinovati sa drugim komadima i stilizovati na nebrojano mnogo načina, te je odelo zaista dobra investicija. Što se tiče ovog odela i kupovine na sajtu DRESSLILY, veoma sam zadovoljna kvalitetom, a porudžbina je stigla za nekih 10 dana. 


ODELO: DRESSLILY  // BALETANKE: AMI CLUBWEAR //
TORBA: ROSEGAL // MINĐUŠE: DRESSLILY

fotografije: Stefan Živković

You May Also Like

2 comments

  1. Slažem se po pitanju toga koliko je praktično imati bar jedno odelo, a koliko si ti u njemu lepa stvarno nemam reči! <3


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete