ZIAJA ACAI BERRY ANTIOKSIDATIVNI TONIK U SPREJU

by - April 12, 2020


  U današnjem postu sa vama delim utiske o proizvodu koji sam nedavno otkrila. U pitanju je antioksidativni tonik za lice u spreju sa hijaluronskom kiselinom brenda Ziaja, iz linije Acai Berry. Čitava ta linija je sjajna, isprobala sam nekoliko proizvoda, i ima zanimljivu priču. Naime, proizvodi iz Acai Berry linije namenjeni su modernim potrebama kože. Šta to znači? Na našu kožu danas utiču brojni spoljašnji faktori kojih ranije nije bilo, ili ih makar nije bilo u tolikoj meri kao danas. Ne pamtimo da je nekada toliko bio zagađen vazduh koliko se to beleži u poslednje vreme. Posebno u zimskom periodu, smog, izduvni gasovi, prašina, isparenja, boravak u prostorijama sa suvim vazduhom zbog grejanja ili klime, a tu je i štetno UV zračenje i sl. Sve to nepovoljno utiče na našu kožu. Koža brže stari, gubi elastičnost, postaje suva i dehidrirana, a može se javiti i problem preosetljivosti. Proizvodi iz Acai Berry linije usmereni su upravo na te probleme sa kojima se naša koža susreće u modernom dobu. 

  Glavni sastojak preparata iz ove linije jesu acai bobice koje imaju neverovatna antioksidativna svojstva. Efikasno štite kožu, jačaju njenu odbrambenu barijeru, smanjuju preosetljivost kože i čine da koža izgleda zdravo i blistavo. Proizvod koji na mene ostavio najviše utisaka iz ove linije je tonik u spreju. Pored acai bobica sadrži i druge aktivne sastojke: vitamin C, hijaluronsku kieselinu, kalcijum glukonat i D-pantenol. Dolazi u pakovanju od 200ml, sa raspršivačem. Može se koristiti kao klasičan tonik ujutru i uveče, a može se koristiti i kao osvežavajuća vodica tokom dana. 

  Efikasno čisti, hidrira i tonira kožu, smanjuje vidljivost postojećih bora i sprečava nastajanje novih. Koža izgleda sveže, blistavo i zdravo. Vrlo je prijatan na licu, ne ostavlja lepljiv trag, koža ga brzo upije. Pruža osećaj svežine i ima lep i prijatan miris. Sve u svemu, vrlo sam zadovoljna ovim tonikom, i nastavljam da ga koristim.*PR proizvod 

fotografije: Katy Mage


Do narednog posta,


You May Also Like

0 comments