NOVI RITUAL HIDRATACIJE: NOREVA AQUAREVA

by - May 06, 2020  Najvažniji korak u procesu nege kože je hidratacija, i potrebna je svima, bez obzira na tip kože i godine, i bez obzira na godišnje doba. U svakodnevnoj borbi da očuva svoj prirodni balans naša koža se suočava sa mnogim izazovima. Mnogo je spoljašnjih faktora koji nepovoljno utiču na našu kožu i čine da ona postane dehidrirana: štetno UV zračenje, zagađen vazduh, suv vazduh u prostorijama zbog grejanja ili klime itd. Koža gubi elastičnost i prirodnu blistavost, osećamo nelagodu, zatezanje i peckanje.

  Zbog pandemije korana virusa, te vanrednog stanja u našoj zemlji, proveli smo skoro dva meseca u izolaciji, u zatvorenom prostoru, i to sa sobom nosi određene posledice i po našu kožu. U ovakvim uslovima hidratacija je posebno važna. Krajem marta stigao mi je paketić od brenda Noreva sa proizvodima iz njihove nove linije Aquareva, namenje upravo dehidriranoj koži. Pravi proizvodi u pravo vreme! A razlog više da krenem sa njihovim testiranjem je i to što do sada nisam koristila proizvode ovog brenda, a čula sam i pročitala dosta pozitivnih utisaka i preporuka. 

  Noreva laboratorije svojom Aquareva linijom pomažu koži da sačuva svoj prirodni balans i obnovi prirodne procese hidratacije. Proizvodi iz ove linije pružaju celodnevnu, dinamičnu hidrataciju svih slojeva epiderma, a bazirani su na sastojcima koji deluju na sve poznate uzroke dehidracije. Aquareva je novi ritual hidratacije koji omogućava da se osećamo dobro u svojoj koži. Testirala sam piling, serum i bogatu hidratantnu kremu iz ove linije i u nastavku posta prenosim vam svoje utiske. AQUAREVA HIDRATANTNI PILING

  Proizvod koji me je prijatno iznenadio i koji mi se posebno dopao jeste hidratantni piling. Nisam odavno koristila "mehaničke" pilinge i promena mi je baš prijala. Zahvaljujući sitnim perlicama bambusa vrši nežnu eksfolijaciju, podstiče obnavljanje ćelija, uklanja mrtve ćelije i koži vraća elastičnost i prirodnu blistovost. Koža je meka na dodir i izgleda sveže. Bogat hidro-esencijalnim kompleksom baziranom na vodi alpskih glečera, ovaj piling hidrira kožu i priprema je za dalje korake u nezi i borbi protiv dehidratacije. Namenjen je svim tipovima kože, ali možda neće odgovarati onima sa suvom i osetljivom kožom. Može se koristiti 1-2 puta nedeljno. Dolazi u pakovanju od 75ml a preporučena maloprodajna cena je 1.630 dinara. 


 AQUAREVA HIDRATANTNI SERUM 24H

  Sledeći proizvod i sledeći korak u borbi protiv dehidratacije je Aqureva hidratantni serum. Namenjen je rehidraciji i revitalizaciji kože, uz obnavljanje njene hidro-lipidne barijere. Sadrži vosoku koncentraciju inkapsulirane vode alpskih glečera bogate mineralima i elementima u tragovima, kao i dvostruku hijaluronsku kiselinu male i velike molekularne mase, za delovanje u različitim slojevima epiderma. Pogodan je za sve tipove kože. Ima blag i prijatan miris i laganu "aqua-gel" teksturu koja koži pruža dubinsku hidrataciju i čini je svežom i blistavom tokom celog dana. Veoma sam zadovoljna ovim serumom i koristim ga svakodnevno. Pruža odličnu hidrataciju, koža je meka i izgleda blistavije, zdravije i svežije. Preporučena cena seruma je 2.850 dinara. 


AQUAREVA BOGATA HIDRATANTNA KREMA 24H

  Bogata hidratantna krema iz linije Aquareva formulisana je specijalno za dehidriranu suvu i veoma suvu kožu. Za one sa dehidriranom normalnom ili kombinovanom kožom Noreva je kreirala laganu hidratantnu kremu. Kao i svi proizvodi iz ove linije i ova krema sadrži hidro-esencijalni kompleks. Tu je, takođe, kompleks hijaluronske kiseline koji vezuje vodu, Hydrastim 4C koji jača barijeru kože i esencijalne omega-3 i omega-6 masne kiseline koje hrane kožu i pružaju dugotrajan osećaj hidratacije. Ima nešto jači ali svež miris i bogatu teksturu. Nije masna, ne ostavlja mastan trag, koža je relativno brzo upije. Odmah nakon nanošenja mogu se videti i osetiti efekti, nema onog zatezanja karakterističnog za suvu i dehidriranu kožu. Koža je hidrirana, nahranjena, meka i blistava, i taj osećaj traje tokom celog dana. Cena kreme je 1.950 dinara. 


  Da sumiram utiske, prijatno sam iznenađena Norevinim proizvodima iz linije Aquareva. Postali su deo moje svakodnevne rutine nege. Reč je o zaista kvalitetnim i efikasnim proizvodima koji mi pomažu da svoju kožu održim hidriranom i blistavom, i konačno da se dobro osećam u njoj.


Da li ste već nabavile neki od
proizvoda iz ove linije?
Šta još volite i koristite od Noreve?PR proizvodi*
photo: Katy Mage

You May Also Like

0 comments